Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Jul-2010 15:30 Email | Share | | Bookmark
Huge Disappointment!


Wajahku yang keciwa terhadap team German. Argh!

Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


Thursday, 8-Jul-2010 14:02 Email | Share | | Bookmark
FIFA World Cup 2010 - German vs Spain (0-1) [Semi-Final]

Oh. No!

I'm not sure whether I still love Germany or not. Sigh. Arghhhh!!! Why, oh why?!!!!!!



Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


Monday, 5-Jul-2010 15:59 Email | Share | | Bookmark
FIFA World Cup 2010

I Hope Germany wins. Huhu... Wahai encik Germany, tolong la menang



Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


Friday, 18-Jun-2010 07:44 Email | Share | | Bookmark
The Famous P.D.

Selang 2 hari selepas saya pulang dari berjalan-jalan di Terengganu, Kelantan dan Pahang, saya berjaya menghasut Maksu dan Makcik agar mereka membawa keluarga mereka menuju ke arah Port Dickson yang terkenal lagi terserlah itu.

PD adalah sebuah destinasi yang tidak asing lagi bagi keluarga saya serta saudara-mara saya kerana boleh dikatakan kami ke sana sekurang-kurangnya sekali setahun. Tapi jika dikira secara logiknya, rasa-rasanya la kan, tiap-tiap tahun kami ke sana berkali-kali berpula-pula. Ahuhuhu!

Walaupun PD adalah sepatutnya memuakkan kerana dah selalu pergi ke sana, ia tetap seronok kerana kami biasanya pergi ke sana beramai-ramai. Setelah berkumpul, sudah tentu la riuh dan hiruk serta pikuk.


Saya mencekik kazen Aiman yang comel itu kerana dia kadang-kadang busuk. Walaupun busuk, dia adalah baik hati.


Aksi bergaya ala-ala poster majalah ini telah dijayakan dengan gagalnya.


Maksu dan Paksu memang suka berposing bertemakan 'Kasih dan Sayang Adalah The Good Thing'.


Inilah dia hadirin dan hadirat sekalian.


Wan saya adalah seorang yang up-to-date. Ini adalah kasut Crocs beliau yang dilengkapi buttons pasukan-pasukan bolasepak yang digemarinya.


Ini adalah keadaan Crocs kami sebelum kami pergi menghiasnya pada petang hari.


Saya tidak jadi membeli pelampung sotong itu kerana saya alah kepada seafood.


Kazen Atit mentemakan dirinya dengan warna kuning.


Oleh kerana Makcik saya sudah ada facebook, saya hadiahkan beliau dengan gambar ini. Sila 'like' dan 'tag' diri anda pada gambar ini ye, Makcik! Hahahhh!


Saya tidak kenal budak itu tapi dia sporting. Ingin menaiki kuda? Sila la ke Teluk Kemang. Kami tengok je, so kami tak tau la berapa harganya dan sampai bila bole menaikinya.


Kazen Atin berposing untuk fesbuk beliau.


Kazen Atit pon sama.


Adik saya pon sama 2 x 5 = 10.


Buttons yang menarik pada Crocs kazen Apip. Pandai btol designer buttons ni. Pandai design dan pandai buat duit.


Kazen Atit, Makcik dan adikku melihat panorama busuk.


Adikku yang cuba menggapai kuda.


Aksi mereka duduk diam sebab penat.


Kazen Aina yang baru lepas makan askem.


Makcik peluk Wan sebelum bertolak ke umahnya di KL. Kalau Wan ada fesbuk, leh letak pic ni as a profile pic.


Wan menyerang kazen Aiman! "Lihat lah kuaso sakti tungkek ini! Heyakkkkkkkkkkkkkkk!" Herdik beliau.


Crocs kami setelah dihiasi buttons baru.


Makcik dan Maksu turut membeli Crocs versi 8.5 setelah dipengaruhi oleh anak-anak mereka yang telah memiliki Crocs versi 7.2 SE.

Yeah kami menginap di sebuah hotel yang dirahsiakan nama dan lokasinya. Ia memiliki sebuah pool yang best serta padang futsal yang syiok. Buttons dan Crocs itu pula kami beli di sebuah tapak expo di Teluk Kemang, PD. Hihihi....

Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


Tuesday, 15-Jun-2010 08:11 Email | Share | | Bookmark
I Was In Terengganu, Kelantan and Pahang

Hadirin sekalin... semalam saya baru pulang dari berjalan-jalan bersama-sama mak, ayah dan adik. Kami berempat menaiki kereta, oleh itu, perjalanan adalah amat jauh dan memenatkan. Aktiviti-aktiviti di dalam kereta adalah seperti makan, minum dan tido. Kerap juga berhenti di stesen minyak untuk ke tandas. Kadang kala harus beratur pula. Cheissss...

Saya upload beberapa keping gambar sahaja ye. Huhu... Mari lihat


Saya : Ayah, jauh lagi ke perjalanan kita ini? Lapar la...
Ayah : Sabar la anakku! Jauh lagi. Tengok signboard tuh. On the way lagi ni...


Saya : Kalau camtu, saya mahu mendengar lagu terlebih dahulu.
Ayah : Tidak perlu membuat pengumuman tersebut.


Adik : Oh, lihat! Kita sudah tiba di Terengganu!
Mak : Kita nak gi Kelantan dulu. On the way balik nanti baru lepak Terengganu.
Saya : Krohh krohh.....


Saya : Mak, kita nak gi Kelantan kan?
Mak : Dilarang berpura-pura seperti tidak tahu-menahu.


Saya : Oh ini lah dia Wakaf Che Yeh (di Kelantan). kawan saya cakap, pasar di sini adalah seperti uptown.
Mak : Krohh krohh...


Mak dan adik sedang mencari pelampung di kedai yang salah.


Eh! Eh!


Mak : Ko tolong urutkan bahu mak ni. Lenguh la.
Adik : Adui... orang dah la lapar nih...


Inilah dia Risturan Mik Dunal


Wajhun-wajhun keluargaku yg lapar sebelum bersarapan di Mik Dunal


Pasar Siti Khadijah.


Dulu saya pernah makan telur penyu. Sedap. Ia kelihatan ibarat bola ping pong yang sudah kemek!


Kepok Losong di Terengganu. Dibeli untuk dimakan bersama kuah itu. Lazad!


Air jus epal. Jenama Istak. RM4.50 satu tin. Orang ramai beli sebab design pada tin tersebut. Chait!


Masjid Kristal. Kalo budak-budak kumpulan Kristal bergambar di depan Masjid Kristal adalah menarik.


Nampak tak saya di situ? Huhu... comel je.


Itu dia Pasar Payang di Terengganu.


Itu bukan penjual, ok.. Itu adalah pelihat.


Tiba di Telok Chempedak, Pahang pula. Adik sibuk nak mandi. Ha, pegi la!


Kononnye nak mandi kat area batu-batu itu. Situ ada ketam banyak. Haha padan muko!


Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net