Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Mar-2008 13:33 Email | Share | Bookmark
Syukur & Idzura - 1 March 08, Outdoor Portraiture

Ha ini lah dia a few pics yang sempat diedit. Walaupun semua participants shot da same models with da same poses, aku pasti yang setiap orang shot from different angles and perspectives. Kalau tak, boring la pulak kalau semua orang gambanye sama aje kan? Haa... kepada all viewers, tolong lah komen sikit pasal pics ni Kalau buruk, katakan saja. Tapi kena bagitau sekali aspek-aspek yang perlu aku baiki. And for that, thanx for your comments, coz they mean a lot to me. Kalau xde kritikan, xde la idea mcmana nak improve, iye dak?



















Go to my blogspot> http://tutphotography.blogspot.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net