Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-May-2008 07:35 Email | Share | Bookmark
Tajul Zaid & Suraya Hanim - 26th April 2008 + Saturday

LOCATION : TAMPIN, NEGERI SEMBILAN
DATE : 26th APRIL 2008
DAY : SABTUDAY

Yup! Akhirnya siap jugak pics ni. Aku edit sikit2 aje coz pics byk sgt. Tak larat den. Huhu...


Time ni pengantins yg terdiri daripada adikku si Zaid dan adik iparku, si Suraya. Kedua-dua mempelai telah pun tiba di perkarangan Taman Sebang Baru itu dalam keadaan kepanasan dek cahayo mentari. So, lihat la sendiri.


Di dalam gambarajah di atas, kita dapat lihat gambar Ayah, Emak serta aku dan kazenku yg bernama Jude. Juga kelihatan adalah wajah pengantins, ye.
Tak lupa juga kepada bunga itu.



Ini pula gambar2 mereka tatkala sedang bercanda. Rajah yang disediakan adalah jenis black & white, serta tak lupa juga pada yang berwarna.


Lihatlah kemesraan mereka di situ. Kemesraan seperti inilah yang kita harus pupuk bersama di dalam kehidupan seharian.


Ahah... mula2 ingat nak hire kumpulan caklempong. Maklum la, org Negeri Sembilan kalo kawen ada caklempong, kira best la. Tapi Mak aku tuka pikiran. Katanye, kumpulan nasyid lagi bagos! Dan yeah, memang pun. Hehe... so ini lah kumpulan nasyid yang memang selalu ditempah untuk perform kat majlis2 pekahwenan. Al-Jamalullail namanye. Diorang ni actually, kazen aku nyer kazens gak. Ahaks. Kazen tetap kazen. Bisnes tetap bisnes


Haaa~ aah! Siapakah warga emas-emas ini? Inilah Wan Busu dan Wan Kasit. Wan Busu ialah adik ipar nenek aku. nenek aku ialah Wan Kasit. Busu ialah gelaran kepada yang bongsu, manakala kasit itu bukanlah gelaran tetapi nama sebenar nenek aku. Hehe. Aku panggil nenek aku Wan aje. Kenapa ada bunga2 kat keliling gambar ini? Kerana saje je.


Dalam gambarajah ini pula, kelihatan pengantins sedang khusyuk di dalam dunia mereka sendiri.


Imej ini terhasil setelah aku menyuruh mereka membuat aksi berciuman. Well, ofkos la, takkan la diorg nk cium depan aku. Kahkahkah!

So, I hope everyone enjoys da pics. Terima kasih kepada semua ahli keluarga yang turut hadir dan menjayakan majlis tersebut. Tak lupa juga kepada hadirin yang terdiri dari sahabat handai, jiran tetangga, dan sesiapa sahaja yang turut memeriahkan suasana. Doa-doakan la jodoh cepat sampai untuk aku jugak. Amin~

Go to my blogspot> http://tutphotography.blogspot.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net