Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-May-2008 17:02 Email | Share | Bookmark
Majlis Cukur Jambul Baby Thareq Haqem :)

Date : 11 May 2008
Venue : Ampang

Ahuhuhu... arini baru dpt aku upload pics ni ha. Itu pun tak byk. Hakcipta terpelihara beb! Dan nanti x surprise lak kat family baby ni. Hehehe... biar lah mereka saja yg lihat the rest of the pics dlm CD dan album diorg nanti...

So, aku upload 3 pics je eh utk tatapan korang semua. Mana yang buruk tu, nasihat2kan la aku sikit supaya improve in whatever aspects yg lemah tu. Komen yg membina amat kuhargai. Maki dan caci... adalah busuk sekali. Miahahahaha....

First pic ni ialah time marhaban, ye. Huihhhh memang best2 lagu2 yg didendangkan ketika baby berada di dalam buaian. Berikut adalah sebahagian ahli2 marhaban dan kaum kerabat baby...



Hok ni pullok, adengan baby Thareq Haqem digurausendakan oleh maklongnye dan err... sapa tu eh. Tanampak la... Tapi comelkan beliau?



Lampiran di bawah ini pula merupakan sejenis kasih sayang yg di tonjolkan oleh daddy beliau. Dedua comel, gitu... and so touching... (everybody say awwwwwwwwwwwwwwwww) So sweet!



Kesimpulannye, memang enjoy tau shoot pics baby/babies nie. So the cute!

Go to my blogspot> http://tutphotography.blogspot.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net