Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Jul-2008 06:08 Email | Share | Bookmark
School Trip Photography - Beryl's Choc & Hi-5 Bread (July'08)

School Trip, atau dalam bahasa Melayu nya, Lawatan Sekolah, merupakan fenomena biasa sepanjang tahun. Memandangkan musim peperiksaan hampir tiba, maka beberapa orang guru telah pun membawa para pelajar mereka ke lembah kilang-kilang.

Kilang yang dilawati adalah kilang cekelat dan roti. Mendapat cekelat free? Oh, jauh sekali. Sila bayar baru lah cekelat dapat dimiliki. Hehehe... Aku tiada membawa duit berlebihan, maka aku hanya membeli fridge magnet. Ok la tu. Sekurang-kurangnye, magnet tu tahan lama. Cekelat pula bagaimana ye?

Apa yang best? Murid-murid yang suka pose sana sini la.
Yang tak best? Atau ampeh? Dan asbestos? Photography is not allowed in the factory. Hadoyai. Kalau la allowed, memang best. Banyak panorama yang menarik tau dalam kilang-kilang ni. Siap ada muzium kat dalam kilang. Serious!

Maka, marilah melihat photos taken on that day. Terima kasih diucapkan kepada guru-guru yang terlibat kerana menjemputku bersama dan kepada murid-murid yang menceriakan sesi photography itu. Woo Hoo!


Ish! Kenapa budak pompuan tu seperti menggatal di situ? Ha... rupa-rupanye diorang tu adik-beradik. Sabar aje la...


Di hadapan kilang cekelat itu. Logo yang mudah dan menarik, bukan?


Aku memang suka shoot macam ni. Ia memberikan aku kepuasan maksimum!


restoran mini di dalam Kilang roti itu. Macam disko la plak. Huhuhu...


Ni time nak masuk muzium dalam kilang roti. Kena jerit "Hi-5!" kuat-kuat baru la pintu tu terbukak. Kesian budak-budak kena jerit. 3 Kali jerit baru terbukak. Yennada...


Ha budak ni ingat ada internet agaknye kat PC tu. Silap besar la...


Ni ha adalah bebudaks melepak di dalam kedai mini Hi-5 itu. Macam tempat tadika tau. So the colorful and also berwarna-warnis...


Mari beraksi di luar kilang roti itu. Mabelessss....


Hey, nak jadi model ke?


Ini hanyalah lakonan semata-mata. The director ada kat tepi, bagi arahan, "Buat macam ko tengah frust, ok...". So the funny...


Yes, again... on my request sebenarnye, the girl had to take out her handphone la kan. Agak besar handphone itu. Macam PDA je. Ye kot. Aku rasa la...


Selalunye pengantins je bersuap-suapan.... Kini, mereka juga mahu.


WOAHHH!!! Soddap eh lak aiiiiii!!!


Babai! Mari-mari, marilah kita pulang.........

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net