Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Aug-2008 17:44 Email | Share | Bookmark
Fidah & Sharif - 08.08.08, Friday, 4.00pm - Johol, N9

Aha... lapan haribulan lapan tahun dua ribu lapan! Wah wah wah wah... chanteks menareks tertariks memang da bomb da boom bombastix tarikh ini, ye. Ketika ini la ramai yang nak kawen. Oho, sapa ye yang memandai-pandai membuat trend memilih tarikh yang sebegini rupa, yea? Seingat daku, time Yusri dengan Erra tu kot. Sejak itu, segalanya telah berubah...

Ahaks!

Terima kasih tidak terhingga ku ucapkan kepada teman fotopagesku yang bernama Feqah kerana sudi menempah servis fotografiku untuk majlis pernikahan adik beliau yang bernama Rafidah. Insyaallah, album gambar akan siap by this Sunday. Ahuhuhu... itu paling copek la.

Apa yang best ketika memotografikan diri di sana ialah suasana kampung yang mencuit hati. Macam-macam gelagat dapat anda lihat disana jika anda berada di sana. Oleh kerana anda tiada berada di sana, maka lupakan saja.

Okeh la... jangan cakap banyak, mari la kita menonton lampiran di bawah ini ye.


Mari menikahkan anak


Saat bermanjo-minjo. Alhamdulillah! Berjaya menikah! Apo ni bang, poluh eh molimpah-ghuah. Ghontikan la...


Yang kiri sekali itulah Feqah yang dimaksudkan earlier. Ni mano satu akak, mano satu adik ni. Den dah lupo.


Ni apo namo 'eh ni?


"Sompek tak poie Somban kang ni? Kato nak tengok wayang?" Ha ha ha!
(Aku tipu je. Tu dialog aku cipta sendiri )


Bersatu padu, amalan kita. Apa yang penting? Kerjaaaaaaaaaaasamaaaaaaaaaaaaaa!


Ni sedagho Pengantins gek 'eh. Den tak pasti. Ponek beghobut ambek gamba dongan dio ni. Nasib baik kamera kau canteks. Aku suka!

Sekian dahulu yeah, bebeh!

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net