Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Dec-2008 08:50 Email | Share | Bookmark
Sharif & Athirah - 13 Dec 2008, Saturday + Tg. Malim = Reception

Aha!

Wedding kali ini pula berlangsung di Tg. Malim, Perak.
Benar. Di Perak.

Suasana kampung memang best untuk shoot wedding, lebih-lebih lagi di kawasan kampung. Hehe! Terima kasih kepada para pengantin dan keluarga di atas layanan yang baik, serta sungguh sporting bila bergambar. Seperti biasa, saya berjaya meminumkan diri sebanyak beberapa gelen air ribena yang disediakan oleh pihak katering tersebut.

Terima lah....


Sila ukur brapa jarak kelopak bunga yang paling hampir itu dengan bahu kanan pengantin? Jawapan haruslah diberi dalam cm (bundarkan kepada pecahan tak wajar).


Rajah menunjukkan gelagat adik beradik ketika terkenang kisah lalu.


Mari bertaranum. Ya~ Rabb!


Sedang menunggu ketibaan baginda... raja sehari.


Ok, kita ambil rumput-rumput hijau ini...


... dan tiupkannya ke situ. Fuhh....... fuh..... fuhhh....~


Yeah, sudah smpai! Turut kelihatan, adalah sepasang payung diraja sehari.


Raja : Ahah! Kerusi kerawang di atas pelamin itu pasti tempat duduk beta, bukan?
Permaisuri : Hello? Isn't that obvious?


Permaisuri : Ha-ha-ha!
Raja : Alamak. Takkan aku sorang je yang nervous? Isk...


Raja : Terima kasih la, coz sudi tolong letakkan lauk untuk beta ye.
Permaisuri : Eh, ini lauk betul ke? Bukan perhiasan? Eh?


Mereka : Nampak ni? Ini merupakan tapak tangans.


Permaisuri : Keris kanda ada di tangan dinda.
Raja : Eleh. Bunga dinda ada di tangan kekanda.
Aku : Erk?


Permaisuri : Kenapa kanda tidak membuaikannya? Hahaha~
Raja : Erk. Jangan la... kanda gayat la.


Raja : Kanda adalah hensem.
Permaisuri dan aku : BENAR!


Permaisuri : Kanda, marila kita ke sana pula!
Raja : Tak mau! Kanda nak duduk sini. Nak duduk siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Sekian
Thanx for viewing. Tahniah kepada Sharif dan Athirah. Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.

HIRE ME TO CAPTURE YOUR WEDDING MOMENTS
Sila klik links di sebelah kiri untuk melihat gambar-gambar perkahwinan yang lalu

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net