Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Dec-2008 17:15 Email | Share | Bookmark
Faizal & Wani - 16 Dec 2008 : Tuesday= City Park, Seremban 2, N9

Aha... agak mudah mencari Jusco Seremban 2, tetapi sedikit sukar mencari City Park yang berdekatan dengan Jusco itu. Oho, nasib baik la kazenku berjaya membawa rakan kerjanya memandu arahku. Terima kasih!

Maka, berjumpa lah aku dengan Wani, si gadis yang menghubungiku itu. Beliau hadir bersama tunang beliau. Mereka sangat cocok. Hehe so the sweet.

Wanna know more? Well... mari kita melihat mereka!


Yep! Such a lovely couple. Masa aku shoot pic ni, terkenang plak diriku yg masih belum berpunye. Isk...


Dialog mereka : Baju kami adalah MERAH!


Faizal : Mahu melihat ku membengkokkan besi ini?
Wani : Esok je la. Hari ni bizi.


Wani : Wah, seronok jugak terapung macamni...
Faizal : Benar.


Faizal : Oh, hijaunye rumput di sini...
Wani : Ada kaler lain ke?


Mari berehat!


Mari berdiri pula.


Mari ber... oho... no... no...


Aku : Ok, berikan gaya untuk tatapan tunang saudari, ye.
Wani : Baik!


Aku : Ok, berikan gaya untuk tatapan tunang saudara, ye.
Faizal : (menggayakannya)
Jeritan Wani : Hey! Jangan la buat gaya macam tu! Macam playboy la! Jangan la...! (masa ni Wani dah tergolek atas tanah sebab tak percaya dengan apa yang dilihatnye)


Mereka : We're leaving now, bebeh!

HIRE ME TO CAPTURE YOUR WEDDING MOMENTS
Sila klik links di sebelah kiri untuk melihat gambar-gambar perkahwinan yang lalu

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net