Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 3-Mar-2009 17:08 Email | Share | Bookmark
Hani & Ismail - Reception, 28 Feb 09, Saturday, Port Dickson

La la la... sangat la bizi bazi biz sekebelakangan itu.

Namun! Ku gagahi jua melangkah ke mana saja kaki ku membawa ku walaupun kuku kaki ku kaku. ahu hu hu...

Pada minggu yang lalu... diriku menuju ke Port Dickson kerana ada kerja menembak di sana. Permaisuri sehari yang bernama Hani ini telah pun menempahku pada tahun lepas. Ku berasa terharu di atas booking yang awal itu. Tahniah!

Oleh itu, mari mari marilah melihat wajah-wajhun raja dan permaisuri sehari seperti berikut...


Bunga ini didapati palsu! Pemalsu berkenaan masih lagi sedang disoal siasat.


Kanda : Apa-apa hal, kita makan kek ni dulu.
Dinda : Salah la. Kita haruslah memotong kek ini terlebih dahulu. Ayuh!


Kanda & Dinda : Cap, cap cap! Kicap kipas udang! Lepas makan... kita berkipas! (tak semua orang yang tau lagu ni).


Dinda : Kanda! Batu ini sangat keras la. Tidak selesa mendudukinya!
Kanda : Ha... itu la... Kanda bilang, enggak mau percaaaaaya! Mari kita ke lokasi yang lain.


DInda : Kanda, best sangat ke lokasi ini?
Kanda : Eh silap lokasi daa... mari kita ke sana pula.


Dinda : Oh, boleh pulak tukar-tukar lokasi sewenang-wenangnye ye.
Kanda : Kanda kan seoranga raja. Maka, kanda bebas berbuat apa saja, Dinda.


Kanda : Lihat! Kanda bole membawa dinda ke lokasi ini semula. Tadaa...
Dinda : Apa ni kanda!. Dinda tau la bahawa Kanda memiliki super power. Namun, jangan la amalkannya selalu.


Kanda : Ala sekala sekali, apa salahnye.
Dinda : Memang la tak salah. Tapi dinda asik terkejut je la. Kejap kita kat sini. Kang kejap kita kat tempat lain pula.


Kanda : Oh macam tu... Ok. I apologize, bebeh. Sekarang let me hold you tight. I bawak you ke tempat itu semula ye. Zass....
Dinda : Ok. Ini last tau. Zass...


Kanda : Tadaa... Dah sampai...
Dinda : Sekali dia landing tepi pokok daa... Skill tadak!


Kanda : Moh kita jalan kaki. Dah lama tak eksesaiz ni.
Dinda : Hm... ok gak idea tu.


Dinda : Jauh lagi ke perjalanan kita ni, Kanda?
Kanda : Sabar lah wahai adinda ku. Lagi dua tiga purnama, sampai la kita.


Dinda : Mari la kita stop di sini dulu, Kanda. Dinda ponek la...
Kanda : Kyaa baat hai 'ponek'?


Kanda : Tada... dah sampai pun. Ini la dia mahligai yang Kanda bena untuk kita berdua.
Dinda : Apa? Yang ini? Biar betik, Kanda...
Kanda : Kenapa? Tak suka?
Dinda : Buruk, satu hal. Hal kedua pula ialah banyak sangat lubang nih. Macam mahligai tak siap aje!
Kanda : Eh, Dah siap la. Tinggal nak cat je ha. Lubang-lubang ni untuk memudahkan pengaliran udara. Takyah la pasang ekon. save bajet, beb!


Kanda : Oleh kerana Dinda sanggup berjalan kaki sampai dua tiga purnama bersama Kanda...


Kanda : .......maka makin dalamlah kasih Kanda buat adinda..... muah....!
Dinda : Awh.... so hensem and so suweet.......

Sekian... TAMMAT.
Terima Kasih

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS
Sila klik links di sebelah kiri untuk melihat gambar-gambar yang lalu

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net