Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 15-Apr-2009 17:59 Email | Share | Bookmark
Nur Syafiqah's 2nd Birthday Party

Event : Birthday Party
Birth Date : 08 April
Party Date : 12 April
Day : Sunday
Venue : Section 19, Shah Alam.

Ahah... birthday party ini telah diadakan oleh Kak Yong, khas untuk anaknye itu. Yong ini adalah ketua kelas ku ketika kami di tingkatan 5. Sungguh menarik dapat bersua semula. Rakan-rakan sesekolah kami juga ada yang menghadirkan diri. Ku sungguh teruja, walaupun tak dapat nak beramahs-mehsra sangat dengan mereka, tatkala aku sedikit sibuk menjadi official photographer pada hari bersejarah tersebut. Nikmatilah gambarajah-gambarajah yang telah disediakan ini. Terimalah... ahak ahak ahak!


Ini adalah kek yg menjadi trend masakini. Upin dan Ipin. Birthday aku nanti, aku nak letak gambo Naruto lah...


Aha... acara memotong kek adalah seronok sekali. Fiqah berjaya memotongnye menggunakan pisau kek yang plastix itu...


Kasik posing sket.... amboi, comelnye dia!


Fiqah : Hm... agak-agak, bila kita boleh kapel, eh?


Fiqah beraksi dengan kanak-kanak lain di situ.


Fiqah : Panas la. saya tanak pakai topi, tau.


Fiqah : Nyum.... sodap eh lak ai cumi-cumi ni haaa!


Aku : Pandang sini!
Fiqah : Mama!!!! (menjerit meminta pertolongan).


Fiqah sedang bermain musical chair seorang diri.


Fiqah teruja kerana memenangi pertandingan itu. Syabbas!


Aku : Fiqah, posing sket.
Fiqah : Camni ke, kakak comel? (kakak kah aku? masih?).


Aku : Hey, orang suruh posing, Fiqah buat mende ni?
Fiqah : Ala, asik suruh posing je. Orang penat la...


Fiqah : Hello, dear. My name is Fiqah.
Chubby girl : Ala dia nak apa ni. Nak mintak cumi-cumi aku lagi ke? Hadoi, yai..


Fiqah : Ala, Papa ni dari tadi tak siap-siap belon tu. Lamo tunggu ni!


Mama : Meh sini. Caaaayang anak mama ni!
Fiqah : Ala, berapa kali mau ciom daa... cobaan...


Fiqah : Budak ni nak kena denganku ni. Nanti la ko. Japgi aku plak tiup benda tu kat muka hang!
Aku : Heppp!
Fiqah : Erk...


Papa : Meh amek gambar dengan Papa, meh!
Fiqah : Ni nak posing macamana lagi ni? Penat la. Dah berjuta kali orang posing ni!


Sambutan Mencampak Belon di Udara~


Acara menduduki belon...


Acara acapella...


Solat? Oh, no.. belum masuk waktu lagi, bebeh.


Tetamu kehormat. Comel kan?


Again. Bersama Fiqah nyer uncle kandung.


Keluarga bahagia. Uhuk... aku nak gak berkeluarga.... (sori, teremosi).


Huhuhuhu...


Laik made, laik dote.


Topi besday. Aku nak pakai tapi x muat pula. Hampa


Lakonan membeli dan menjual juadah berbuka.


Kengkawan di suatu ketika dahulu... It was great to meet u guys
Lenkali kita beramahs-mehsra, okeh!


Semua : Selamat Hari Raya... eh! Say cheeseeeee!


Parents : Mari kita bergambar!
Fiqah : Tidaaaaaaaaaaaaaaaak!


Milik siapakah, kasut ini...


Ni kazen Fiqah. Ahuhuhu... ala-ala costume party, gitu

Terima Kasih!

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS
Sila klik links di sebelah kiri untuk melihat gambar-gambar weddings & other events yang lalu

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net