Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 9-Aug-2009 16:53 Email | Share | Bookmark
Bunkface

Date : 09 August 2009.
Day : Sunday.
Venue : Dewan Sekolah Menengah Dato' Hamzah, Klang.

Ketika diriku sedang asyik menyibuk melayari facebook, my face berubah apabila diberitahu mengenai Bunkface.

Ala... band muzik Indi itu la. Mereka menetap di Andalas (tidak jauh dari rumahku) tapi aku tak tau umah mereka yang mana satu. Ramai remaja riang sangat meminati mereka. Untuk keterangan lanjut mengenai band ini, sila la cari di google sendiri ye.

Diriku mendapat tahu bahawa sebuah sekolah (as mentioned above) telah mengadakan Hari Terbuka. Biasa la kan. Jual makanan, minuman, ada pameran, umah antu, dan yang paling best sudah tentu lah konsert Bunkface ini.

Diriku ke sana bersama adikku. Tiba pukul 11.30am. Nasib baik belum terlepas show. Bunkface tiba pada jam 12.30pm.

Gambar adalah tidak banyak, tapi ku ingin berkongsi bersama anda. Dan terima kasih kerana sudi meihat-lihat gambarajah-gambarajah di sini. Syabbashhhh!!!


1. Kawasan dewan dikawal ketat oleh pasukan RELA dengan kerelaan mereka sendiri.


2. Oleh kerana diriku gagal melepasi benteng pertahanan pasukan RELA itu, maka ku lunjurkan saja kakiku yang kaku itu.


3. Eh, tau-tu aje, Bunkface dah sampai. Yeyyyy.... mereka sedang tiun gitar dengan penuh gaya.


4. Amboi sungguh ramai yang terpaksa menghadirkan diri. Aku pun sama. Terpaksa bangun awal. Huhu...


5. Artis yang kelihatan itu adalah Sam, the vokalis. Pandai sungguh beliau bernyanyi


6. Ini je la shot yang terang. Gambar-gambar lain adalah kabur dan busuk akibat tolakan dan anjakan paradigma penonton-penonton yang lain.


7. Walaupun begitu, tidak mengapa. Kerana aku sudah ada plan baekkkkkkk punya. Ahak!


8. Setelah ku letakkan bayaranku di sini, impianku sudah tentu menjadi kenyataan yang ternyata sekali adalah nyata...


9. Oh, look! Itu lah mereka. Eh, kenapa jauh sangat? Meh sini aku kasik zoom...


10. Tadadada..... Sungguh comel. Tahniah, Bunkfaces!


11. Adikku, Min bersama Bunkface. Heyyahhhhh! Ultraman Tiga!


12. Dialog ku : Sam, ko bole tak benti mengipas lipas?


13. Dialog ku : Sam! Ko dengar tak! Aku kata benti mengipas lipassssssssssss!
Dialog Sam : Ye la ye la ye la ye la ye laaaaa!


14. Bertukar!


Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS
shooting people on their weddings and birthday parties

TUT
Tut Photography
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net