Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Feb-2010 04:41 Email | Share | Bookmark
Huda & Nafik - Day 1

Date : 20th February 2010.
Venue : Senawang, N. Sembilan.
Events : Nikah & Berinai.

Aha... saya memulakan perjalanan ke Senawang pada hari Sabtu itu kerana harus bertugas menangkap gambar mereka. Macam biasa, saya sangat jeles melihat mereka yang berkahwin kerana saya masih belum berkahwin. Huhu...ini bukanlah bertujuan untuk mempromote diriku yg comel ini, tetapi sekadar meluahkan perasaan. Ahak!

Baiklah, ayuh kita mulai....


Nafik : Setelah acara akad nikah tadi, I rasa mengantuk la darling.
Huda : Jangan nak mengada! Ni baru pukul 6pm! Kalau kita gi tido awal kang, apa pula orang kata?


Nafik : Ala, biar la apa orang nak kata. You tengok mata I ni... Ngantuk sangat ni. Jom kita gi masuk bilik sana dan tido sahaja!
Huda : Sayangku, you nak kena hempok ke? Kang tak pasal-pasal je I menderhaka kepada suami, tau!


Nafik : Oh, ini ke bilik kita? Kepada cik fotografer, sila keluar sekarang. Nampak tak simbol 'no entry' yang diperbuat daripada pepayung ini?
Huda : Cik, fotografer, ko jangan layan mamat ni!


Nafik : Ala, I gurau je. Gurau pun tak bole. Merajuk la kalo macam ni...
Huda : Ala la la la la.... ba.... cak! Ba....cak!


Huda : Jom kita lepak kat anjung seri ini pula.
Nafik : Ler, ingatkan nak pujuk I tadi. Apa la you ni. Tension betol.


Huda : Awak jangan nak mengade-ngade kat depan fotografer, ye. Amboi... nah, hambek ni!
Nafik : Eleh.... tak sakit... tak sakit... tengok la muka I yang eksyen ni...


Bro berbaju kelabu : Ewah-ewah... banyak cerita plak korang, eh? Sudah! Pegi prepare apa-apa yang patot. Esok dah nak bersanding.
Pengantins : Eleh... kecoh...


Itu sahaja untuk entry kali ini. Sambungan cerita ini akan disambung nanti ye. Gambar-gambar di hari persandingan (Day 2) akan disunting kendian. Hihihi...

Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS


TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com
YM! ID : melompati
Cell : 012-6294762


klang = shah alam = tampin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net