Tutie Dahlia's FotoPage

By: Tutie Dahlia Tajuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Dec-2010 16:26 Email | Share | Bookmark
Fizah & Azhary

Date : 28 November 2010
Day : Sunday
Venue : Shah Alam, Selangor

Fizah merupakan adik kepada sahabat saya ketika di bangku sekolah. Sahabat saya itu bernama Hannim @ Achik. Achik dan Fizah merupakan adik-beradik!

Saya gembira bertugas di sana. Layanan dari keluarga dan jiran tetangga mereka adalah best. Tahniah kepada mereka dan semoga mereka semua berbahagia sentiasa


Kalau hadirin tidak nampak papan ini, bererti mereka harus off iPhone dan buat U-turn.


Lakaran pelamin ini telah dilakarkan dan akhirnya dicipta agar sama dengan lakaran ini.


Permaisuri : Hey, korunk watpew kat sini?
Friends : Oho mentang-mentang la dah naik pangkat jadi permaisuri sehari, eksyen eh~


Permaisuri : Ala aku gurau je tadi. I love you olls~
Friends : Ok, we forgive you. Meh kami bantu mana yang patut.
Permaisuri : Thanx~ I love you olls~


Raja : Oh dah boleh mula ye?
Ayahanda Permaisuri : Of coz, my son-in-law! of coz!~


Permaisuri : Alhamdulillah~
Pelamin : Helo? Aku ni pelamin. Mana bole ada dialog.


Adik : Saya pinjam selendang ni bole? Saya nak ke Tesco ni.
Permaisuri : Adik, jangankan ke Tesco. Hatta ke Giant sekali pun adalah dilarang!
Adik : Ala...


Friends : Haha... dia takleh pinjam selendang. Padan muka dia. Yey yey~
Permaisuri : Hey korunk, sila lah bersopan seperti beta ni.
Friends : Ala.. kecoh...


Raja : Tumpang lalu ye. Beta nak ajak permaisuri gi makan.
Penduduk : Ye, silakan~ Lepas makan, jangan lupa minum pula, ya.


Raja : Dinda, kanda lapo kek la.
Permaisuri : Jap la. Kita amek gamba dulu.


Permaisuri : Ok kanda. Say, "Aaaaaa..."
Raja : Aaaaaahahahahakhakhakhakhaaaa...
Penonton : Alololololooo.....~


Kakanda Permaisuri #1 : Eh! Tinggal satu ni je ke goody bag nya?
Kakanda Permaisuri #2 : Ada aku kesah?~


Raja : Ini adalah permaisuri hati beta. Hihihi...
Permaisuri : Ini adalah huruf V. Hihihi...
Kakanda Permaisuri #2 : Again... ada aku kesah?~


Raja : Best tak kenderaan ini? Ia kelihatan seperti kereta Cinderella.
Permaisuri : Udah-udah la tu, wahai kanda...


Raja : Romantik tak kanda?
Permaisuri : Kalo stakat dating kat tepi umah yang tak siap ni, apa lah sangat.
Raja : Ok, fine! Kita gi cari port lain.


Raja : Ha... kalo di sini, cemana?
Permaisuri : Ala... tak rempit la, der.


Raja : Ha... nah! Nak sangat rempit.
Permaisuri : Aha... camni lah! Perghhhh~


Raja : Yeebaa yeebaa! Hahaaaa

Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk

TUT
Hobbyist and Freelance Photographer
Website : http://tutcute.fotopages.com
E-Mail : melompati@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net